TESAB-kedjan växer!

Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag blir nu ännu större. Gotland som är en av de sista vita fläckarna på Sverigekartan fylls nu i av Kyl & Maskin AB. Det blir TESAB-kedjans 23:e franchisetagare.

Idag består TESAB-kedjan av över 370 anställda i 23 olika företag från norr till söder. Alla företagen arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka ger de sina kunder det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser. Men också det lokala företagets närhet, flexibilitet och engagemang.

- För oss inom Kyl & Maskin representerar TESAB-kedjan kvalitet. Genom att vi nu ingår i kedjan blir vi starkare på alla plan. Fördelarna är många, inte minst, i form av kunskapsutbyte och kunskapsöverföring mellan företagen. En viss del av administrationen blir gemensam och vi får tillgång till TESAB-kedjans internutbildningar. De spänner från kompetenshöjande utbildningar för våra tekniker till utbildning i ledarskap och affärsmannaskap. Vi är väldigt glada över att nu vara en del av TESAB-kedjan, säger Håkan Berg, vd och Conny Bäckstäde, projektledare på Kyl & Maskin AB.