Tesab fördubblar sin kommunikationskraft

Dalida Matiros har anställts som försäljnings- och marknadsansvarig. Hon kommer direkt från en tjänst som marknadschef för Husqvarna Motorcycles Scandinavia AB.

Det här kommer bli en utmaning och en rolig sådan. Jag upplever TESAB som aktiva och framåt. Nu ser jag fram emot att sätta mig in i alla frågor och träffa alla. Även om det här är en helt annan bransch så finns det mycket inom TESAB som påminner om min nuvarande arbetsplats. Inom Husqvarna Motorcycles har jag t ex haft en nära kontakt med alla återförsäljarna och nu inom TESAB kommer jag ha samma kontakt med franchisetagarna, säger Dalida Matiros.

Anna Öhlin har fått ett vikariat på minst ett år som kommunikatör. Anna har tidigare arbetat med olika typer av kommunikationsstöd inom Specialpedagogiska skolmyndigheten i Örebro.

- Den här tjänsten innebär mer ansvar och men också större helhetssyn än på min nuvarande arbetsplats. Jag ser fram emot att få samarbete med både Rikard och Dalida, säger Anna Öhlin.

Båda startar sina anställningar i mitten av Mars.