TESAB kör Cykelvasan för sjunde året i rad

11-12 augusti var det dags för årets upplaga av Cykelvasan. Precis som de sju senaste åren var TESAB på plats och cyklade. Hela 22 511 målgångar i Mora kunde räknas in under helgen, varav 35 stycken från TESAB.

Den 11 augusti bjöd på strålande cykelväder för våra två deltagare som körde 90km. Dagen efter var det dags för sträckorna 45km och 30km. Regnet låg i luften redan vid starten i Oxberg, men de flesta lyckades undvika det under hela sträckan. TESAB hade 31 stycken deltagare i 45km sträckan och 2 stycken i 30km. Bra jobbat alla!

På söndagen bjöds det på tre-rätters middag och prisutdelning.

Vinnaren i 90km blev Richard Lind från ABAK. Vandringspriset för herrar (45km) gick till Victor Grudeborn, från vår leverantör Mitsubishi. Damernas vandringspris (45km) fick Victoria Engelbrektson, Gårdsfeldts Kyl, för fjärde året i rad.  Felicia Rosendahl fick priset för 30km.

Cykelvasan har blivit en populär aktivitet i TESAB som innebär mycket mer än bara cykling.  Vi får en trevlig helg tillsammans med kollegor och leverantörer som vanligtvis är utspridda i hela landet.

Med mindre än ett år kvar laddar vi redan för nästa år. Självklart kommer TESAB vara på plats igen!