Hållbarhet - ett modeord?

Vi i TESAB-kedjan uttrycker ofta att vi jobbar enligt vår policy 100% Hållbarhet, och delar titt som tätt referenser där vi erbjudit kunder hållbara lösningar, både ur ett miljömässigt och en ekonomisk synpunkt. Men hur ska vi sammanfatta det vi menar är 100% hållbart för oss, utan att överanvända ordet och framförallt utan att skriva ett tråkigt dokument som antagligen inte många kommer läsa?

Vi bestämde oss därför att slå på stora trumman och arrangera ett kostnadsfritt seminarium i hållbarhetens anda. Här har vi bjudit in kunder, leverantörer, kommunpolitiker, miljöbloggar, branschen och olika media – alla vi tror behöver höra det vi har att säga.

Vi blir exempelvis dagligen upplysta om vad vi som privatpersoner kan göra för att minska klimatpåverkan. Men hur ser miljöpåverkan ut utifrån kylbranschens aspekt, och vad kan vi gemensamt göra? Varför är det till exempel allmänt känt att flygrelaterade utsläpp är stora miljöbovar, men ingen pratar om att köldmedierna som installeras i olika kylaggregat i Sverige släpper ut mer än 14% mer är våra inrikesflyg?

Den 24 oktober kommer vi utveckla detta och översätta det till ett språk alla förstår. Vi kommer upplysa om klimatpåverkan i vår bransch, och diskutera lösningar för en hållbar framtid för alla.

Är du intresserad av att höra vad vi egentligen har att säga om detta?

Datum: 24 oktober 2018
Tid: 12.00-15.30 (lunchmingel ingår)
Plats: Stockholm (mer info vid anmälan)

Maila ditt intresse till dalida.matiros@tesab.se så snart som möjligt, men senast 15 oktober.

Vi lovar en intressant eftermiddag. Hoppas vi ses!