TESAB växer och anställer en utbildningsansvarig

TESAB inleder 2019 med att växa och anställer en egen utbildningsansvarig. I april påbörjar Mikael Dagberg sin nya tjänst i kedjan.

Att få möjlighet att gå utbildningar och att ha en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter har alltid varit en viktig del i kedjan. I TESAB kommer Mikael tillföra en stor del till den framtida utvecklingen. Hans roll blir bland annat att planera och hålla i utbildningar för anställda så de ska hålla sig uppdaterade på den senaste tekniken.

-Att anställa Mikael som egen utbildare i TESAB leder till ett steg i rätt riktning för att fortsätta hålla vår höga utvecklingsnivå, kvalité och kompetens. Både befintliga och nya tekniker kan lättare utbildas inom Kyla, VS, Ventilation och El samt varva teori och praktik på ett effektivare sätt, säger Rikard Planting, VD på Tesab AB.

Mikael Dagberg har arbetat inom kylbranschen i över 30 år och kommer senast från INSU (tidigare kallat IUC) där han har flera års erfarenhet som lärare inom kyl- och värmepumpsteknik. 

Mitt uppdrag på Tesab ser jag som en stor och spännande utmaning. Det ska bli väldigt spännande och intressant att få lära mig själv lite ny teknik och sedan få möjligheten att dela med mig av dessa kunskaper och även från mina tidigare erfarenheter, säger Mikael Dagberg.

Att få möjlighet att gå utbildningar och att ha en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter har alltid varit en viktig del i kedjan. I TESAB kommer Mikael tillföra en stor del till den framtida utvecklingen. Hans roll blir bland annat att planera och hålla i utbildningar för anställda så de ska hålla sig uppdaterade på den senaste tekniken.

-Att anställa Mikael som egen utbildare i TESAB leder till ett steg i rätt riktning för att fortsätta hålla vår höga utvecklingsnivå, kvalité och kompetens. Både befintliga och nya tekniker kan lättare utbildas inom Kyla, VS, Ventilation och El samt varva teori och praktik på ett effektivare sätt, säger Rikard Planting, VD på Tesab AB.

Mikael Dagberg har arbetat inom kylbranschen i över 30 år och kommer senast från INSU (tidigare kallat IUC) där han har flera års erfarenhet som lärare inom kyl- och värmepumpsteknik. 

Mitt uppdrag på Tesab ser jag som en stor och spännande utmaning. Det ska bli väldigt spännande och intressant att få lära mig själv lite ny teknik och sedan få möjligheten att dela med mig av dessa kunskaper och även från mina tidigare erfarenheter, säger Mikael Dagberg.

 

Foto: Johan Tegnelius