Cykelvasan 2019

TESAB traditionen fortsätter och i år var det 8:de året vi deltog på Cykelvasan. Det blev en regnig och lerig helg i Dalarna, men alla cyklister kom i mål välbehållna.

I år var det hela 9 stycken som tog sig an 90 kilometer loppet från Sälen till Mora. Ett gäng startade tidig lördagsmorgon, medan resten startade vid lunch. Det ledde till stora väderskillnader, vilket gjorde att vi utsåg två vinnare för det loppet. Dahn Haag (LN Kyla) var först i mål av vår första startgrupp och Patrik Spjuth (Polo Kylteknik) var först i mål av den senare startgruppen.

På söndagen var det dags för 30 och 45 kilometer loppen. Först i mål på 30 km var även där Dahn Haag (LN Kyla), men endast 1 sekund före sonen Jonathan Haag. För andra året i rad var det Viktor Grudeborn (Mitsubishi Electric) som kom först i mål på 45 kilometer loppet.

Grattis till vinnarna och bra jobbat till alla våra cyklister!