TESAB’s VD Rikard Planting summerar 2019


TESAB’s VD Rikard Planting summerar 2019


2019 är snart slut och ska vi summera året i TESAB så har det varit väldigt händelserikt.

Hållbarhetsarbetet med att hjälpa kunderna förstå värdet av att välja rätt installation av Kyla och Värme är uppskattat. Hållbarhet ska genomsyra hela kedjan, därför väljer vi liksom förra året att ge vår julklapp till världsnaturfonden WWFs naturvårdsarbete. Tack vare vårt stöd kan Världsnaturfonden WWF fortsätta sitt arbete med att bevara biologisk mångfald, minska föroreningar och ohållbar konsumtion samt verka för ett hållbart utnyttjande av förnybara naturresurser.

Tre nya företag valde att ansluta till TESAB under året, längst söderut med Termo Kyl i Helsingborg, i Stockholm hittade Kylmästarna till TESAB och längre norrut i Härnösand finns Stay Cool. Det är bra tillskott i TESAB som är med och utvecklar TESAB samtidigt som de har möjlighet att utveckla sina egna företag.

TESAB Skolan startades upp under hösten. Nu har vi möjlighet att åka till franchisetagarna och utbilda på plats inom Kyla, Styr & Regler, VS, El och Ventilation. Det är inte bara miljömässigt rätt utan också effektivt och ekonomiskt för franchisetagarna.

Flera franchisetagare i TESAB har under året valt att profilera sig med TESAB i loggan. Det visar på en långsiktighet och en tro att TESAB gör rätt val för framtiden.

Vi ser fram emot 2020 med många spännande aktiviteter. Vill ni veta mer söker ni upp oss på sociala medier, hemsidan eller tittar förbi något av våra kontor. I april står vi som utställare på mässan Nordbygg i Stockholm, med en riktigt rolig och spännande monter ni inte får missa.

God Jul och ett Riktigt Gott Nytt År 
önskar vi på Tesab 
Rikard, Anna, Sara, Micke och Dalida
med alla franchiseföretag