Dubbel nominering för TESAB på Frannygalan 2020!

Tidigare i februari gick vi ut med att TESAB är nominerad i kategorin ”Framtidens Franchise”. Nu har vi den stora äran att informera att vi även är nominerade som ”Årets Franchisekedja” i årets upplaga av Frannygalan!

TESAB har varit medlemmar i Svensk Franchise sedan 2000, en intresseorganisation som i över 40 år verkat för att franchise som företagsform ska utvecklas och bedrivas klanderfritt. Genom Svensk Franchise har TESAB över åren medverkat på flera anordnade aktiviteter där medlemmar och partners får möjligheten att träffas och dela kunskap.

Svensk Franchise möjliggör, tillsammans med en mängd experter och andra duktiga franchisegivare och franchisetagare inom olika områden, att en plattform skapas för allas verksamhet. Där får TESAB som fullvärdig medlem en kvalitetsstämpel, möjligheter till erfarenhetsutbyten med andra franchiseföretag och tillgång till den bästa kompetensen på marknaden.

TESAB är nu nominerade i två kategorier:

  • Årets Franchisekedja
  • Framtidens Franchise

Vinnarna koras under Frannygalan 2020 den 27 mars på Grand Hotel i Stockholm, den årliga galan där Sveriges franchisekedjor hyllas.

Vi är extra glada över dessa nomineringar, inte enbart för TESAB kedjans del utan för att vi hoppas hela kylbranschen synliggörs. Nedan redogör vi ödmjukt varför vi känner oss stolta över att vara nominerade:   

  • Kylbranschen är en relativt liten bransch, men har en enormt stor påverkan. Det ser vi bara genom sifforna som visar att branschens kylsystem släpper ut mer koldioxidekvivalenter än hela Sveriges inrikesflyg. Med TESABs policy 100% hållbarhet arbetar vi framåt för att göra kedjan, och i nästa steg, branschen mer miljövänlig. Vår vision är att vara ledande inom hållbarhet i kylbranschen.

  • Vi erbjuder hållbara installationer för kunder, som både är miljövänliga och framtidssäkra. Vi arrangerar sedan 2018 hållbarhetseminarium för våra kunder och konsulter runt om i landet för att informera andra om vad vi tillsammans kan göra och förändra i kylbranschen.

  • Med nystartade TESAB Skolan tar vi oss ann den rådande kompetensförsörjningen. Vi utbildar våra egna anställda för att säkerställa den bästa kompetensen och möjligheten att varje enskild medarbetare har chansen att få utvecklas.

  • Vi är verksamma i ledningsgrupper för både gymnasieskolor samt YH-utbildningar, för att både nuvarande och framtida elever ska få en så aktuell och lärorik utbildning som möjligt. Vi är aktivt ute och besöker dessa klasser för att informera om kylbranschen i stort, samt om hållbarhetsaspekten.

    Nomineringen stänger fredag 21 februari. Gå gärna in och nominera TESAB i en eller bägge kategorier genom att klicka här.