Årets Leverantör 2020 i TESAB-kedjan

Varje år delar Tesab AB ut priset till Årets Leverantör för kedjan. Vinnarna utses genom enkätfrågor som skickas ut till samtliga franchiseföretag i TESAB. Årets Årets Leverantör 2020 är…

Priset som Årets Leverantör i TESAB går för andra året i rad till Ahlsell. Med en hög kvalité på såväl produkter, leveranser och god kundrelation samt stor miljömedvetenhet har de fortsatt högt förtroende i hela kedjan. Samtliga franchiseföretag i TESAB värderar leverantörerna utifrån tio olika kategorier som bland annat handlar om relation, förtroende, utveckling, helhetsintryck och långsiktigt samarbete. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Ahlsell att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker TESABs förtroende samt skapat förutsättningar till att bidra till energieffektiva och miljösmarta installationer.

Tack Tesab! Ett stort tack även till alla duktiga kollegor inom Ahlsell som tillsammans gör detta möjligt. Det är nu fjärde gången vi får utmärkelsen Årets Leverantör och det är lika hedrande varje gång. Vi vet att konkurrensen är stenhård och det gäller att vara ”på tå” om man ska lyckas. Motiveringen stärker oss i vår uppfattning att vi ska fortsätta på den inslagna vägen med energi och miljötänkande i allt vi gör. En sak kan ni vara säkra på… Vi satsar stenhårt på att även nästa år ta hem priset, säger Peter Öberg, försäljningschef Ahlsell Sverige AB.