Det här är Örestadskyl

Örestadskyl AB grundades 1991. Idag är vi 8 anställda.

Vi arbetar främst åt företag, kommuner och landsting men vi har även kunder inom industrier och butiker. Vi har under vår långa erfarenhet inom branscher servat många företag med kylanläggningar, många industrier med industrikyla och många butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel.

Örestadskyl AB är ett allsidigt företag som arbetar med nyinstallation, service och ombyggnader av kyl och frysanläggningar, luftkonditioneringar samt värmepumpar.
Vi har bred erfarenhet av såväl direkta som indirekta system. 

Kontakta oss om du har frågor angående butikskyla, industrikyla eller några andra av våra tjänster eller produkter.

Örestadskyl AB, sätter kunden i centrum!

Fågel Fenixväg 4 246 42 Löddeköpinge Tel: 046-713055 info@orestadskyl.se Gå till företagets sida
Hanögatan 11 211 24 Malmö Tel: 040 6850455 Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB