Kyltekniker - Polokyl

Arbetsbeskrivning

För att trivas i rollen som kyltekniker hos oss på Polo Kylteknik behöver du ha ett stort tekniskt intresse. Din dag består av att åka ut till våra kunder och lösa problem. Problemen kan vara av varierande slag, vilket ställer stora krav på din nyfikenhet och envishet att lösa uppgiften på bästa sätt.
Till din hjälp har du ett team på 8 personer, varav 5 tekniker, som alla jobbar gemensamt.

Vi söker i första hand en tekniker med kylcertifikat. Men även din personlighet är det viktig för att passa in i vår grupp. Har du sedan tidigare arbetat som tekniker inom till exempel VVS, El eller annan teknisk inriktning så tror vi att du har en fördel för att snabbt komma in i rollen och kunna arbeta självständigt. 

Inom TESAB-kedjan har vi dessutom en egen utbildare som kommer finnas till hands i din utveckling.

Kvalifikationer

Krav: B-körkort

Meriterande: Kylcertifikat, el-utbildning, arbetslivserfarenhet av liknande branscher.

Om Polokyl

Polo Kylteknik AB startades 1980 i Jönköping. Idag är vi 9 anställda på företaget och våra kunder finns inom en 10 mils radie från Jönköping. Polo Kylteknik installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar samt värmepumpar. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor i dels Jönköping men även i närliggande orter. Bland våra kunder återfinns bland annat industrier där vi arbetar med till exempel installationer av industrikyla, butiker som vi tillgodoser med butikskyla och mycket mer. Våra tjänster är många och industrikyla och butikskyla är endast några av exemplen på tjänster som vi erbjuder. Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av produkter till försäljning. Närhet till våra kunder och snabb och personlig service är viktigt för oss. Vi kombinerar det stora företagets trygghet och breda kompetens med det lilla företagets flexibilitet och personliga atmosfär.

Mer information

  • Ort: Jönköping
  • Titel: Kyltekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-30
  • Kontaktperson: Patrik Spjuth

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här