Polo Kyltekniks största projekt!

Polo Kylteknik fick i veckan in sitt största projekt hitintills sett till ordervärde. Det är Gastrofood som ska bygga upp ett helt nytt frysrum på över 1000 kvm i Jönköping.

Gastrofood är en av Sveriges största privatägda grossister av varor från hela världen ut till pizzerior, gatukök, restauranger, cateringföretag samt kedjor och mindre institut. 

Polo Kylteknik startade projekteringen av frysrummet i november förra året, lämnade in sin offert i januari 2017 och fick projektet i slutet av februari. Byggstart sker v.15 och frysrummet ska stå klart v.28. Polo Kylteknik fick huvudentreprenaden och ansvarar därmed för helheten vilket innefattar rumsbyggnation, el, rör samt kyla. Totalt sett kommer ett tiotal personer arbeta med uppdraget. Frysrummet byggs för framtiden vilket i dag innebär att CO2 är köldmedium. 

- Det här är det största projekt som vi inom Polo Kylteknik någonsin ansvarat för som huvudentreprenör. Vi är stolta och glada över att vår beställare tror på oss och ger oss sitt förtroende. Det här kommer bli ett fantastiskt frysrum. Valet av CO2 var självklart för oss. Miljövänligt, energieffektivt och framtidssäkert. Vi på Polo tar för varje år nya steg framåt, vi ökar hela tiden vår omsättningen och ser till att det är kvalitet i allt vi tar oss för. Jag vill också nämna de duktiga samarbetspartners vi har i det här projektet som Kylpanel, Elektroteam och Forserums rör.
Patrik Spjuth, VD, Polo Kylteknik

Polo Kylteknik ingår i TESAB-kedjan.