Hållbar kyla kyler glassen

Hemglass i Jönköping kyler numera sin glass i deras nya frysrum med hållbar kyla.

Ki-Panel är totalentreprenad för projektet och fick i uppdrag av Hemglass att bygga 5 nya frysrum. Ett av de frysrummen skulle byggas i Jönköping, där Polo Kylteknik fick uppdraget att installera kylan och elen. Det som installerades var ett Profroid CO2 aggregat. Polo Kylteknik är en del av TESAB kedjan som arbetar utifrån policyn 100% hållbarhet. Därför har CO2 används som köldmedium då det är både en miljövänlig och framtidssäker lösning. Ki-Panel stod för bygget av kylrummet och inredningen.

- Det är första gången vi arbetar med Polo Kylteknik, men jag är väldigt nöjd med arbetet, säger Tom Sjöholm, säljare Ki-Panel

- Vi är jättenöjda med arbetet. Vi har arbetar med Polo Kylteknik under flera år, så det går smidigt då de vet våra behov, säger Stefan Johansson från Hemglass i Jönköping.