Nytt utseende, samma innehåll!

Från 1 Januari kommer vi på Polo Kylteknik påbörja arbetet med att byta ut vår logotyp.

Polo Kylteknik är sedan 1988 en del av TESAB, som är Sveriges största kedja inom kylbranschen. Totalt är det 22 kylföretag som arbetar under egna namn men ändå är en del av kedjan. I många år har logotypen varit ”Polo Kylteknik – En del av TESAB-kedjan”. Men nu är det dags för en förändring!

Vi väljer att vända på vår logotyp och sätta TESAB överst med Polo Kylteknik under för att tydligaggöra samarbetet, vilket vi ser som en styrka och en möjlighet att tillgodose dig som kund med största möjliga service och kompetens.

Ni kommer se den gamla logotypen bytas ut alltmer med tiden. Till en börjar byter vi på interna dokument, sedan blir det externt med kläder, bilar med mera.

Ingenting i företaget förändras i och med att logotypen förändras, vi är fortfarande samma Polo Kylteknik!