Nöjd kund i över 25 år

När Konditori Napoleon i Jönköping behöver service på sin kylanläggning, installation av nya kylar eller nytt kylsystem så är det Polo Kylteknik som står för kunskap och arbetsinsats. Det har de gjort i över 25 år.

Susanne Jahrl, som driver Konditori Napoleon i Jönköping, säger så här:

- Jag ärvde Polo Kylteknik som installatör av min svärfar och det är jag glad för. Min svärfar drev Annie Johanssons Hembageri, som är ett klassiskt bageri här i Jönköping. De har bakat fantastiska goda bakverk sedan 1902. När vi startade Konditori Napoleon så var det självklart att Polo följde med. När våra barn i sin tur startade upp Bryggan Café & Bistro, så ärvde de Polo av oss. Det är ett mått på hur uppskattade de är av oss, säger Susanne Jahrl, ägare till Konditori Napoleon.

Idag jobbar Polo Kylteknik med alla tre familjeföretagen, Konditori Napoleon, Annie Johanssons Hembageri samt Bryggan Café & Bistro. Under sommaren, när Konditori Napoleon genomförde en större om- och tillbyggnad, var det självklart att Polo Kylteknik stod för installationen av de nya kylarna. 

- Vi har väldigt god kontakt med alla de här tre bolagen. I grunden är alla våra affärer relationsbaserade. Jag tror att man behåller en kund genom att ge trygghet, hålla rätt kvalitet och en hög servicenivå. För att kunna arbeta med varandra måste vi också lita på varandra. Nu är det tredje generationen vi arbetar med inom det här familjeföretaget och det känns stort. När Bryggan Café & Bistro ville ha en specialbyggd monter, så ville även Konditori Napoleon ha detsamma. Vi fixade en speciallösning och när det sedan visade sig att just den här specialbyggda montern ökade försäljningen hos Konditori Napoleon så blir jag stolt och glad. Vi lägger ner mycket tid på våra uppdrag för att vi verkligen vill att det ska fungera för våra kunder. Det handlar om vår trovärdighet som leverantör av kvalitet, säger Patrik Spjuth, VD på Polo Kylteknik.