Kökskyla till hotellprojektet Gradienten

Nybyggnationen av en hotellbyggnad tillsammans med ett nytt torg ska knyta ihop Tändsticksområdet med Västra centrum i Jönköping. Den tändsticksfabrik som på 1800- talet fanns på platsen har gett Tändsticksområdet sitt nuvarande namn, idag bedrivs flera aktiviteter och verksamheter i området.

Skanska utvecklar och bygger det nya hotellet, som sedan ska drivas av kedjan Nordic Choice under namnet Quality Hotel Match. Hotellet blir 18 våningar högt med 229 rum, konferensanläggning och spa. I Tändsticksområdets G-hus byggs hotellets restaurang och kök. Polo Kylteknik har fått i uppdrag av Smörgåsbord att installera kökskylan till restaurangen.

Polo Kylteknik kommer installera ett MiniBooster Co2-aggregat från Advansor. 

För Polo Kyltekniks del statar projektet i september och beräknas vara klart 2021.  Hela hotellprojektet beräknas stå klart i slutet av hösten 2022.