Vi byter kostym...

…men vi som bär den är densamma!

Polo Kylteknik tar nu nästa steg i vår varumärkesresa och lanserar en ny logga, tätt följt av en grafisk profil som vägleder med färger och mönster. Det är stort för oss men för dig som kund kommer att känna igen oss som leverantör och en pålitlig partner. Vi fortsätter vara verksamma under det varumärket du känner till, men profilera oss gemensamt med Nordic Climate Group. Vi är fortfarande samma engagerade företagare som brinner för att hjälpa dig med energieffektivisering, kyla, värme och service. Du kan förvänta dig ett nätverk i framkant med stor förståelse för din verksamhet och dina behov. Precis som tidigare, men som en del av ett större nätverk.

Logotypens ikon inspireras av den lokala närvaron, den tekniska kompetensen med högsta precision och framför allt - drivet mot ett bättre klimat med gröna temperaturer.

- Nordic Climate Group är en helt ny konstellation, men fundamentet är rakt motsatt. Gruppen består av en perfekt mix av anrika som nyetablerade företag i branschen som har engagemanget, framtidsansvaret och den tekniska expertisen som gemensamma egenskaper. Allt för att både kunna leva och leverera hållbart. Utifrån detta har vi skapat en modern och visuellt tilltalande grafisk profil, säger Dalida Stehr Matiros, marknadsansvarig Nordic Climate Group.

Bytet till den nya logotypen samt en ny hemsida genomförs successivt med start den januari 2022.

– Nu sätter vi Polo Kylteknik 2.0 i drift och jag ser verkligen fram emot en fortsatt spännande resa tillsammans, säger Patrik Spjuth, VD på Polo Kylteknik. Vi har bytt kostym men de som bär den, vår kompetenta och engagerade medarbetare i bolagen, är densamma.