Om Polo Kylteknik i Jönköping

Polo Kylteknik AB startades 1980 i Jönköping. Idag är vi 9 anställda på företaget och våra kunder finns inom en 10 mils radie från Jönköping.
Polo Kylteknik installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar samt värmepumpar. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor i dels Jönköping men även i närliggande orter. Bland våra kunder återfinns bland annat industrier där vi arbetar med till exempel installationer av industrikyla, butiker som vi tillgodoser med butikskyla och mycket mer.
Våra tjänster är många och industrikyla och butikskyla är endast några av exemplen på tjänster som vi erbjuder.

Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av produkter till försäljning.

Närhet till våra kunder och snabb och personlig service är viktigt för oss. Vi kombinerar det stora företagets trygghet och breda kompetens med det lilla företagets flexibilitet och personliga atmosfär.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de anläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Polo Kylteknik är certifierat av INCERT, ackrediterade av SWEDAC och kvalitetscertificerade enligt ISO 9001:2000 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004

Industrigatan 10 553 02 Jönköping Tel: 036-185442 info@polokyl.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Läs mer om TESAB