restaurang_och_storkok.jpg

Restaurang och storkök

Vi skapar rätt temperatur – i dina frysar, ugnar och utrymmen för förvaring och tillredning. Att inte ha rätt temperatur kan medföra ökade driftkostnader och en växlande temperaturcykel som kan bidra till ojämna förhållanden oavsett vilken verksamhet det berör.

Det är viktigt att temperatur och ventilation är rätt i din restaurangs alla utrymmen för att din verksamhet ska kunna fungera så optimalt som möjligt.

Vi ser till att du har rätt temperatur såväl i frysar och ugnar, kyl- och frysrum, som i de utrymmen du och dina medarbetare använder för förvaring och tillredning av maten. Bättre temperaturkvalitet i matvarorna innebär ökad livsmedelssäkerhet, bättre råvarukvalitet och minskat svinn. Tesab samarbetar med marknadsledande leverantörer som samtliga har ett brett sortiment och ledande teknik. Vi hjälper dig hitta det alternativ som passar dina förutsättningar bäst.

Läs mer här om hur vi även kan hjälpa dig med teknik och design på den utrustning du behöver.