”För oss blev Blomsterlandet en stor och viktig kund direkt!”

-Vi ansökte om medlemskap i TESAB-Kedjan 2012 och gick in som delägare 2014. Nästan omgående fick vi via TESAB-kedjan möjlighet att träffa Blomsterlandet i Varberg. Det blev ett bra möte och från det mötet har vårt uppdrag för Blomsterlandet hela tiden utökats. Det startade med ett serviceuppdrag åt butiken i Varberg, snart fick vi in ytterligare serviceuppdrag för Blomsterlandet i Halmstad.

Sedan dess har det rullat på. 2015 gjorde vi en stor ombyggnation av butiken i Varberg, 2016 byggdes det upp en helt ny butik från scratch i Kungsbacka och vårt senaste uppdrag är en mindre ombyggnation 2016 i Falkenberg. Jag tycker att Blomsterlandet är ett bra exempel på en rikstäckande kund som kan dra nytta av en lika rikstäckande TESAB-kedja. Det är en win-win situation.

För oss här på RM Kylteknik blev Blomsterlandet en stor och viktig kund från dag ett. En trevlig och kompetent kund där kommunikationen fungerar klockrent, säger Helmuth Kärräng, ägare till RM Kylteknik.

 

-Jag har jobbat sexton år här på Blomsterlandet i Varberg. Det är världens bästa jobb. Vår butik har under alla år haft en stabil och positiv utveckling. Jag tror att Blomsterlandets platta organisation är en av anledningarna till att det är så trevligt och utvecklande att jobba här.

Vårt första möte med RM Kylteknik var ett mjukt möte där vi kände att det här kommer att fungera bra. De har på alla sätt levt upp till mina förväntningar som leverantör av både service och kylteknik. Butiken här i Varberg är belägen i en gammal byggnad, där det genom åren gjorts flera om- och tillbyggnationer.

Vi den senaste ombyggnationen fick RM Kylteknik totalentreprenaden på all kylteknik vilket innebar allt ifrån kylrum till luftvärmepumpar.

RM Kylteknik är lyhörda, professionella och snabba. Det fungerar kanonbra med dem, säger Ann-Sofi Larsson, Butikschef på Blomsterlandet i Varberg.

 

Blomsterlandet med sina 53 butiker utspridda över hela Sverige är en rikstäckande kund till TESAB-Kedjan. TESAB-Kedjans uppdrag är att ta hand om butikernas installationer och service av kyla samt service av deras ventilationsaggregat. Blomsterlandet och TESAB-kedjan har haft ett gott samarbete i över tjugo års tid.