”Årets samarbete för framtiden 2017” gick till RM Kylteknik!

PS-priset ”Årets samarbete för framtiden” 2017 går till Jimmy Claesson och RM Kylteknik!

Med motiveringen:

"Företaget RM Kylteknik och Jimmy Claesson har på ett fantastiskt sätt  tagit emot och utbildat våra kylelever från PS under ett flertal år. Företaget lägger på det sätt grunden till att förbereda våra elever för det kommande yrkeslivet som kylmontörer. Jimmy Klasson är en oerhört god förebild och stärker samarbetet mellan skola och arbetsplats på ett föredömligt sätt. Tack vare företagets hjälp utbildar PS anställningsbara elever som går direkt ut till arbetslivet. Tack Jimmy!"

Nominerades av Mattias Gellerstedt och Helena Sigvardsson.

- Vi har engagerat oss i PS skolan (Peder Skrivares Skola) sedan de startade sin utbildning för kyltekniker. Vi tar varje år emot lärlingar från skolan som hos oss får prova på att arbeta praktiskt med sina nya kunskaper. När skolan saknat material har vi bidragit med teknisk utrustning, bl a en kylmaskin. Det här är vårt bidrag till att få ut fler duktiga kyltekniker i branschen. För oss inom TESAB-kedjan är det viktigt att bidra och stödja de skolor som satsar på kylteknik. Det bästa vi kan göra är att dela med oss av vår kompetens, säger Helmuth Kärräng, VD på RM Kylteknik.