Det här är Stay Cool

Stay Cool AB är ett service- och kvalitetsmedvetet företag som arbetar med värmepumpar, komfortkyla, kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, ismaskiner, vätske- och kylanläggningar, AC-anläggningar för bilar (gäller endast bilverkstäder), industrikyla, butikskyla med mer.

Vi har under många år servat flertalet företag med kylanläggningar, industrier med industrikyla och butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel.

Vår verksamhet omfattar service, installation, försäljning, reservdelar, montage, ombyggnad och underhåll. Vi arbetar både ute hos våra kunder samt i vår fullt utrustade serviceverkstad i Härnösand.

Vi på Stay Cool strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlighet och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Stay Cool har även ett komplett sortiment av aggregat för luftkonditionering/värmepumpar som vi levererar till bostäder, arbetsplatser, datorrum och butiker. Vi är Härnösands äldsta kylföretag och kan våra saker. Vänd dig med förtroende till oss.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar, oavsett om det handlar om industrikyla, butikskyla eller liknande är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade av SWEDAC.

Industrigatan 7 871 53 Härnösand Tel: 0611-26400 info@stay-cool.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.