Kyltekniker - Termo Kyl

Arbetsbeskrivning

Som kyltekniker hos oss kommer du framförallt få arbeta med service och installation av kommersiella kylanläggningar, luftkonditionering och värmepumpar.

Vem söker vi?

Vi söker kyltekniker med erfarenhet av kylteknik inom butik, industri samt kommersiella fastigheter. Det är även meriterande om man arbetat med koldioxid- och ammoniaksystem. Vi är ett härligt team som alltid ställer upp för varandra, vi hoppas att just du vill vara en del av Termo Kyl och vår framgång. Termo Kyl är känt för sin kvalitet och höga servicegrad. Vi förutsätter att även du som söker tjänsten sätter kunden i fokus och uppskattar att jobba i ett företag med hög yrkesstolthet.

Kvalifikationer

Du skall vara certifierad kyltekniker via Incert, inneha minst 5 års arbetserfarenhet, inneha B-körkort, vara engagerad, ansvarsfull, kunna omsätta teori i praktik och socialt kompetent. Du kommer jobba självständigt och fritt under eget ansvar.

Meriterande
Erfarenhet av aggregat med koldioxid och ammoniak. Felsökning i elsystem. Handhavande av olika styrsystem.

För mer information kontakta:
Gabriel@termokyl.se
0705-15 14 51

Välkommen in med din ansökan!

Om Termo Kyl

Termo Kyl AB i Helsingborg är ett företag som grundades 1954 och är idag ett av de ledande kylföretagen i Skåne. Temo Kyl består idag av 20 medarbetare. Vi har i mer än 65 år vuxit oss starka på våra tre grundläggande verksamheter: Kyl- och frysutrustningar, Komfortkyla och Specialapplikationer. Välkommen till oss!

Mer information

  • Ort: Helsingborg
  • Titel: Kyltekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-05-29
  • Kontaktperson: Gabriel Larsson

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här