Välkommen till ditt nya jobb!

– Som bilmekaniker gjorde jag samma sak hela tiden. Det enda som skiljde till slut var färgen på bilarna. När jag började titta på andra yrkesval så sökte jag ett fritt yrke med stor variation och bra utvecklingsmöjligheter. Det visade sig vara kylteknik i ett nötskal. Jag har nu världens bästa yrke. Bra arbetskompisar, gemenskap och framtid. Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andre lik. Jag har stor frihet under ansvar och vill jag utveckla mig så finns det bra fortbildningsmöjligheter,” säger Mattias Silversved, kyltekniker på ABAK.

Alla TESAB-företagen erbjuder bra karriär- och fortbildningsmöjligheter. Tesab-kedjan består av 23 framgångsrika företag över hela landet med över 350 anställda. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Nu söker vi erfarna, nyutexaminerade eller blivande kyltekniker. Vi söker också positiva människor från närliggande branscher som vill vidareutbilda sig till tekniker eller kyltekniker. Är du elektriker, montör, byggare eller något annat - tveka inte! Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

Läs mer om vår integritetspolicy